zondag, 4. juli 2010 - 5:59

Gewonden na crash Sensation bezoekers

Amsterdam

Bij een aanrijding op de Holterbergweg in Amsterdam zijn zondagmorgen rond kwart voor vier een zeker drie personen gewond geraakt.

De aanrijding tussen een taxibusje en een personenwagen vond plaats op de Holterbergweg en de Burgemeester Stramanweg vlak voor de Amsterdam ArenA.

De slachtoffers in het taxibusje waren vermoedelijk afkomstig van het dance event Sensation dat in de ArenA plaatsvond. In de personenwagen raakten een drie inzittenden gewond.

De drie slachtoffers zijn overgebracht naar ziekenhuizen in de regio. Over het aard van het letsel is niets bekend. Twee slachtoffers zaten bekneld in de personenwagen en een in het taxibusje, zij moesten door de brandweer bevrijd worden. Gezien het aantal slachtoffers en de aard van de verwondingen werden twee Mobiele Medische Trauma teams ingezet, waarvan een per helikopter ter plaatse kwam.

De toerit van de Holterbergweg richting de Burgemeester Stramanweg is door het ongeval tijdelijk afgesloten geweest voor het verkeer. Het verkeer werd omgeleid. De oorzaak van het ongeval wordt onderzocht.
Provincie:
Tag(s):