zaterdag, 30. januari 2010 - 19:31

Gezellige boel in het grootste café van Nederland

Rotterdam

De Vrienden van Amstel LIVE! zijn hun tweede weekend ingegaan. In het grootste café van Nederland waren alle genres van de vaderlandse popmuziek vertegenwoordigd. Na jaren stamgast te zijn geweest staat hij nu op het podium om de avonden aan elkaar te praten: Xander de Buisonjé!

Nick & Simon, Jan Smit, VanVelzen, Rowwen Hèze, IOS, Novastar, Kane en Het Goede Doel bezorgen een uitverkocht Ahoy een geweldige avond. De presentatie is in handen van Xander de Buisonjé. “In één woord geweldig, wát een sfeer. Ik zie iedere avond 10.000 man uit hun dak gaan”, aldus de presentator.

De twee gloednieuwe muzikale onderdelen zorgde voor een verfrissende insteek. Allereerst kruipt een bekende Nederlandse artiest in de huid van zijn of haar muzikale held en speelt een paar hits van die wereldster. Bovendien brengen de artiesten aan het eind van de show een eerbetoon aan een bekende artiest uit de Nederlandse muziekcultuur.

De Vrienden van Amstel LIVE! zet Rotterdam nog twee dagen (30 en 31 januari) op z’n kop en trekt naar verwachting 70.000 muziekvrienden naar Rotterdam.
Categorie:
Tag(s):