donderdag, 7. januari 2010 - 17:05

GGD Regio Nijmegen geeft inhaalvaccinatie Mexicaanse Griep

Nijmegen

Op woensdag 13 januari biedt GGD Regio Nijmegen een extra gelegenheid om de tweede vaccinatie tegen de Mexicaanse Griep te halen.

Deze inhaalronde wordt aangeboden aan kinderen en huisgenoten die door overmacht (zoals ziekte of andere overtuigende redenen) één van de vaccinaties van de GGD tegen Mexicaanse Griep in november of december 2009 hebben gemist. Voor een optimale bescherming tegen de Mexicaanse Griep zijn twee vaccinaties gewenst.

De inhaalronde in de regio Nijmegen vindt plaats op woensdag 13 januari op de hoofdvestiging van GGD Regio Nijmegen aan de Groenewoudseweg 275 te Nijmegen. Van 11.00 tot 16.00 uur is er vrije inloop. Ouders krijgen voor deze inhaalronde geen extra uitnodiging thuisgestuurd; zij moeten hun ongebruikte oproepkaart meenemen.

De doelgroep voor deze extra vaccinatie blijft ongewijzigd. Het gaat hierbij om kinderen van zes maanden tot en met vier jaar (geboren na 23 november 2004 en vóór 23 mei 2009). Daarnaast gaat het om huisgenoten van baby’s die op 23 november 2009 jonger dan zes maanden waren (nul tot en met vijf maanden).
Provincie:
Tag(s):