dinsdag, 16. maart 2010 - 11:20

Gordon moet opnieuw andere manager zoeken

De samenwerking tussen Jacques Happe en zanger/presentator Gordon is afgelopen weekend tot een einde gekomen. Verschillen in opvatting over de te voeren mediastrategie hebben mede geleid tot een vroegtijdig beëindigen van de relatie. Dit maken zij bekend via een persbericht.

Jacques Happe nam op 12 augustus 2009 de woordvoering en PR over toen Gordon dagelijks onder vuur lag van diverse media. Besloten werd om de zanger/presentator een plek in de luwte te geven en geen interviews meer te honoreren.

'Ik heb Jacques leren kennen als iemand die zich op professionele wijze met het mediabeleid en de woordvoering heeft beziggehouden', zegt Gordon. 'Maar Jacques heeft andere ambities. Vandaar dat we in goed overleg hebben besloten om te stoppen met de samenwerking.'

Jacques Happe: 'Mensen hebben door onze samenwerking de kans gekregen om een hele andere kant van Gordon te zien en dat is goed geweest. Maar aan alle goede dingen komt soms wel eens een eind. Dus ook aan onze samenwerking.'

Jacques Happe deed het management van de zanger/presentator sinds het vertrek van Xenia Kasper. Gordon is inmiddels opzoek naar een nieuwe een nieuwe woordvoerder/ster.
Categorie:
Tag(s):