vrijdag, 26. februari 2010 - 18:50

Gordon Ramsey doet het in één uur

Amsterdam

De wereldbekende tv-kok Gordon Ramsay komt naar Nederland. De reden van zijn bezoek is een eigen kookevent in de Theater Fabriek in Amsterdam op maandag 29 maart:'Gordon Ramsay Wereldgerechten`.

Op deze culinaire avond kookt de grootmeester live on stage recepten uit zijn gelijknamige boek, dat dan ook de première beleeft. In zijn nieuwste boek ‘Wereldgerechten’ is Ramsay op z’n best met prachtige recepten die iedereen kan maken. Voor deze uitgave reisde hij de hele wereld over en zocht zo zijn favoriete recepten bij elkaar, van de Griekse en de Arabische keuken tot de specialiteiten uit Thailand en India. Bij elk recept legt hij precies uit hoe je het beste resultaat krijgt en alle benodigde technieken worden glashelder beschreven.

Om te laten zien hoe hij dit allemaal voor elkaar krijgt, geeft hij de één uur durende, exclusieve kookshow op maandag 29 maart. Ramsay zal niet alleen op het podium koken, hij wordt er ook geïnterviewd en het publiek kan hem de vragen stellen die ze altijd al eens aan één van de beste chefs van de wereld hadden willen stellen.
Categorie:
Tag(s):