maandag, 24. mei 2010 - 19:09 Update: 08-07-2014 0:28

Gordon stapt op bij X-Factor

Amsterdam

X-Factor jurylid Gordon houdt zijn deelname aan de talentenjacht voor gezien, dat meldt RTL Boulevard maandag. Na het wegsturen van zijn laatste deelnemers, de jongens van Bad Boys, werd er door mede jurylid Stacy Rookhuizen gesuggereerd dat de Bad Boys steeds meer op hun homoseksuele coach gingen lijken.

Gordon was er zelf niet bij omdat hij met De Toppers in de Amsterdam ArenA stond. Op zijn plek zat Edsilia Rombley in de jury. Zij kon echter niet voorkomen dat de populaire jongensgroep toch naar huis gestuurd werd door de jury. Als klap op de vurpijl werd er aan het eind van de uitzending geroepen dat je beter een afscheidsknuffel kan krijgen van Edsilia dan van Gordon.

De Topper hoorde van het wegstemmen van zijn kandidaten terwijl hij nog op het podium stond in de ArenA en was er kapot van. De venijnige opmerkingen van zijn medejuryleden trekt hij zich erg aan. "In deze tijd van homo emancipatie en acceptatie vind ik dit niet kunnen. Ik ben er volgende week vrijdag tijdens de halve finale en de zaterdag erop tijdens de finale nog bij maar daarna wil ik nooit meer met deze mensen in een jury zitten. Ik stop met X-Factor."
Categorie:
Tag(s):