zondag, 21. februari 2010 - 12:36

Gouden tip van 500 euro in zaak vernieling auto’s Boslaan

Gramsbergen

In de zaak van de vernieling van 55 auto’s op een recreatiepark aan de Boslaan tijdens de kerstdagen van 2009 loven de gezamenlijke verzekeraars 500 euro beloning uit voor de tip die leidt tot de aanhouding van de dader(s). Dit heeft de politie bekendgemaakt.

De politie heeft de afgelopen weken uitgebreid onderzoek gedaan in deze zaak maar dit heeft nog niet geleid tot de aanhouding van verdachten. Gezien de grote schade die er is veroorzaakt en de maatschappelijke impact die dit heeft gehad, wil de politie de zaak graag oplossen.

Daarom roepen de gezamenlijke verzekeraars en de politie alsnog mensen die wat gezien hebben in de omgeving van het recreatiepark en/of de Boslaan op om zich te melden.

Het gaat om de periode tussen donderdagavond 24 december en vrijdagochtend 25 december. Beschikt u over informatie die mogelijk tot de identiteit van de dader(s) kan leiden, neemt u dan contact op met de politie op telefoonnummer 0900-884.

Wilt u bij voorkeur anoniem melden bel dan met Meld Misdaad Anoniem, tel. Nr. 0800-7000 of kijk op www.meldmisdaadanoniem.nl. Anonieme tips komen niet voor een beloning in aanmerking!
Provincie:
Tag(s):