zondag, 6. juni 2010 - 20:03

Grasmeeting in Groningse kloosterplaats

Groningen

Het grasseizoen komt langzamerhand weer op volle toeren in de Vaderlandse drafsport. Eén van de leukste meetings in die reeks is de grasmeeting in Aduard. In de Groningse kloosterplaats is een behoorlijke drafsporttraditie en ook dit jaar is het bestuur vastbesloten om te bewijzen dat de drafsport in het dorp, in de regio en zelfs in het hele land springlevend is

Aduard is dit jaar de deerde grasmeeting in de reeks. In achtereenvolgens Eenrum, Hilversum en nu Aduard was er steeds sprake van volle velden, behoorlijke bezoekers aantallen en enorm veel vertier voor alle aanwezigen. Vorig jaar was Aduard bijzonder blij met een zeer geslaagde meeting. Een meeting die voorde laatste keer onder supervisie van preses Tjerk Dijkstra werd verreden. Dit jaar is Bert Postema de nieuwe voorzitter van de organiserende vereniging.

Dit jaar ligt de baan er super in. Vol goede moed verwacht het bestuur van Aduard dan ook dat dit jaar alleen heel extreme weersomstandigheden nog roet in het eten kunnen gooien, maar daar gaat men niet van uit.


Op woensdag 9 juni om 17.00 uur staat de grasmeeting weer op het programma en iedereen kijkt al uit naar dat spektakel.
Provincie:
Tag(s):