vrijdag, 23. april 2010 - 20:14

Gratis busvervoer tijdens Koninginnedag

Zeeland

Op 30 april 2010 bezoekt de Koninklijke familie achtereenvolgens Wemeldinge en Middelburg. Koninginnedag in Zeeland wordt een groot feest en dit brengt natuurlijk veel mensen op de been.

Vanwege de te verwachte belangstelling biedt de Provincie Zeeland gratis bus- en bootvervoer aan.

Connexxion zet 30 april extra bussen in en rijdt volgens een aangepaste dienstregeling. Informatie hierover is te vinden op www.connexxion.nl of in de bijgevoegde flyer. De bussen van Veolia rijden volgens een gewone zaterdag dienstregeling. Voor meer informatie kijk op www.veolia-transport.nl . Voor wat betreft de Fast Ferry Vlissingen - Breskens geldt dat wordt gevaren volgens de zomerdienstregeling, dus met volledige inzet van beide beschikbare boten.

In Middelburg worden de volgende haltes niet aangedaan: Torenweg, Duunmede, Ewisland, Nieuwe Haven, Koestraat, Bierkaai, Rotterdamsekaai, Veerseweg, Geersesweg en in Veere de Vioskeweg. In Wemeldinge worden de volgende haltes niet aangedaan: Julianastraat, Prinses Beatrixweg, Dorpsplein en Spoorlaan. De halte Bonzijweg is verplaatst naar de Oostelijke Kanaalweg.

De Provincie Zeeland maakt het gratis OV mogelijk met 62.500 euro. Wij wensen u een gezellige dag toe!
Provincie:
Tag(s):