donderdag, 8. april 2010 - 9:30 Update: 08-07-2014 1:04

Grolsch en De Graafschap verlengen sponsorcontract

Doetinchem

Betaald voetbalorganisatie De Graafschap en bierbrouwerij Grolsch tekenen donderdag 8 april 2010 de overeenkomst betreffende het verlengen van de sponsoring van De Graafschap door Grolsch.

In het contract komen de partijen overeen dat Grolsch voor een lange periode de voetbalclub uit Doetinchem financieel blijft ondersteunen. En uiteraard blijft Grolsch hiermee de exclusieve dranken- en bierleverancier van De Graafschap en haar stadion De Vijverberg.

"Met de ondertekening van dit contract weet De Graafschap zich voor langere tijd gesteund door een grote en betrouwbare partner. Grolsch is al jarenlang een goede sponsor voor ons. Dergelijke overeenkomsten helpen De Graafschap verder in de professionalisering", aldus Henk Bloemers Commercieel Directeur van De Graafschap.

Vanuit de wetenschap dat regionale sportsponsoring de band met de regionale consument intensiveert, is Grolsch eerder toegetreden tot het selecte gezelschap van Stersponsors van Eredivisievoetbalclub FC Twente en is zij tevens sponsor van Go Ahead Eagles, Heracles Almelo en AGOVV.
Categorie:
Tag(s):