donderdag, 16. september 2010 - 19:21 Update: 08-07-2014 0:28

Grote auto maakt single mannen aantrekkelijker STAAT AL IN LIFE

Diemen

Uit het singles & cars onderzoek van datingsite Lexa.nl blijkt onder andere dat mannen met een grote auto voor single vrouwen een stuk aantrekkelijker zijn.

Verder rijdt een meerderheid van de singles in een Volkswagen of Ford en worden Daihatsu en Dacia als de 'foutste' automerken beschouwd. Tenslotte blijkt het flirten in de file bij tien procent van de mannen uit te monden in een date.

De Ford Ka is het populairste autotype onder single vrouwen. Echter geeft ruim een kwart van de single vrouwen aan, wanneer het budget het toelaat, liever in een cabriolet van Peugeot of Fiat te rijden. Onder single mannen is de Volkswagen Golf het populairste model, maar mocht het budget het toelaten dan valt de keuze op een Audi A4 of BMW 3-serie. Een klein model auto bij een man wordt door de single vrouwen uit dit onderzoek niet gewaardeerd. Ruim 20 procent vindt een man in een grotere auto een stuk aantrekkelijker. Bijna een derde van de single mannen zien het liefste hun toekomstige partner in een goedkopere en kleinere auto rijden dan zijzelf.
Categorie:
Tag(s):