vrijdag, 26. maart 2010 - 21:58

Grote bek, groot hart maar geen viespeuk

Groningen

Al zes jaar kiest ROOD samen met de LSVB de “huisjesmelker van het jaar”. Natuurlijk is geen enkele huisbaas blij met deze oneervolle prijs, maar voor Bulten was het dit jaar wel extra zuur; de klachten die breed in de media werden uitgemeten bleken niet waar te zijn. ROOD trok zich dit aan en is met Bulten het gesprek aangegaan, om excuus te maken.

Over Bulten waren heftige klachten binnen gekomen, waarvan de meest in het oog springende waren, dat hij studentes zou laten strippen voor een kamer, onveilig asbest zou verwijderen, en dat hij onaangekondigd badkamers zou binnen stappen.

Bulten: “Ik wist niet wat ik hoorde! Dit zijn natuurlijk vreselijke beschuldigingen. Mijn vrouw en kinderen en ikzelf waren erg aangeslagen. Gelukkig hebben mijn huurders mij spontaan meegeholpen deze verhalen te ontzenuwen”

Bulten en ROOD werden gemaild door een huurder van Bulten. Wat bleek, het verhaal over het strippen bleek een hospiteergrap van een huisoudste.

Ook de huurders die het asbest-verhaal in de wereld hadden geholpen, meldden zich spontaan bij Bulten en bij de pers. Hun verhaal bleek door de media uit het verband te zijn gerukt.

Hoe het verhaal dat Bulten onaangekondigd badkamers zou betreden in de wereld is gekomen, is voor beide partijen een raadsel, deze klacht bleek ook onterecht.

En de uitgereikte prijs? Bulten en ROOD hebben samen besloten niet terug, maar vooruit te blikken. ROOD: “Wanneer we volgend jaar geen serieuze klachten meer over Bulten ontvangen, dan zullen we hem een echte prijs geven als beloning”.
Provincie:
Tag(s):