vrijdag, 15. januari 2010 - 12:06

Hiddink nu weer in beeld bij Liverpool

(Elf Voetbal) Als we de buitenlandse media mogen geloven, dan kan Guus Hiddink kiezen uit tientallen aanbiedingen. Overal waar een trainer op de schopstoel belandt, wordt de naam van de Achterhoeker direct genoemd. Na Juventus, zit nu ook Liverpool de springen om de diensten van de people manager.

Volgens de Britse krant Daily Mail heeft Hiddink aan vrienden vertelt dat hij de uitdaging op Anfield Road graag wil aangaan. Dan moet hij wel eerst toestemming krijgen van Chelsea-baas Roman Abramovitsj.

Na het debacle in de FA Cup tegen Championship-club Reading, is het vertrouwen in coach Rafa Benitez gedaald tot het nulpunt. Liverpool staat slechts zevende in de FA Premier League en werd al uit de Champions League geknikkerd. Wel is de verwachting in Engeland dat Benitez het seizoen mag afmaken.

Maar daarna is de weg vrij voor Hiddink. Hij staat in Engeland in hoog aanzien, na zijn succesvolle periode bij Chelsea, waarmee hij de FA Cup pakte. Doordat Hiddink zijn salaris over januari nog niet ontving, is een vertrek bij de Russische bond niet langer uitgesloten.
Categorie:
Tag(s):