maandag, 29. maart 2010 - 14:40 Update: 08-07-2014 1:05

Hiddink ziet terugkeer bij PSV wel zitten

Eindhoven

(Elfvoetbal) Met het vertrek van algemeen directeur Jan Reker bij PSV is de deur van Guus Hiddink naar PSV weer opengegaan. Niet op een kier, maar gelijk wagenwijd. Zijn flirts de laatste jaren met Ajax lijken daarmee verleden tijd.

De oud-trainer van de club voerde zondag een gesprek met de opvolger van Reker, Tiny Sanders, en liet na afloop hiervan weten zich bij PSV 'altijd thuis te voelen'. "En dat is een goed gevoel", zei de toekomstige bondscoach van Turkije. Welke rol er voor Hiddink klaarligt in Eindhoven is nog onduidelijk. Daar praten beide partijen nog over.

Mogelijk neemt Hiddink plaats in de Raad van Commissarissen van de club, zo stelt Sanders. "Voor iemand van het kaliber-Hiddink is er sowieso een plaats binnen PSV. Daarbij is het niet eens zo belangrijk of hij een officiële functie bekleedt. We willen nu en in de toekomst gewoon graag van zijn kennis en netwerk gebruikmaken", verduidelijkt Sanders zijn plannen. "Ik heb Guus kort getroffen rond de wedstrijden Ajax-PSV en PSV-FC Twente. Daar is een vervolgafspraak uit voortgekomen. We weten dat hij PSV een warm hart toedraagt."

Hiddink wil zich de komende twee seizoen echter vooral bezighouden met zijn werkzaamheden in Turkije. Wel heeft de trainer laten weten de club 'met raad en daad' bij te willen staan. Hiddink vertrok in 2006 bij PSV, nadat de club niet op zijn verzoek inging om Fred Rutten aan te stellen als hoofdtrainer.
Categorie:
Tag(s):