zondag, 21. maart 2010 - 12:40

Hond dood gevonden in zwembad

Norg

Een Duitse Stabij van 2,5 jaar oud is zaterdagmorgen dood aangetroffen in een zwembad bij een woning aan de Zandvoort in Norg.

De hond werd vrijdagavond rond 22.00 uur door zijn baasje uitgelaten en is toen weggelopen. De hond werd zaterdagmorgen rond 11.30 uur dood aangetroffen in een zwembad. De bewoners belden de politie en zochten contact met het baasje van de hond. De melders verklaarden tegenover de politie dat zij die nacht rond 1.30 uur geblaf/gepiep hadden gehoord van een hond en ook stemmen, mogelijk van een groepje jongeren. Het is niet duidelijk of het geblaf van de betreffende Stabij was. Het is niet duidelijk hoe de hond om het leven is gekomen.

Daarom vraagt de politie of mensen die meer weten over de dood van de hond of mensen die iets bijzonders hebben gezien of gehoord, contact op te nemen via telefoonnummer 0900-8844. Ook komt de politie graag in contact met de personen die in die bewuste nacht rond 1.30 uur in de omgeving van Zandvoort zijn geweest, mogelijk hebben zij iets bijzonders gezien of gehoord. De eigenaar van de hond doet aangifte.
Provincie:
Tag(s):