zondag, 12. september 2010 - 15:52

Inbrekers op heterdaad betrapt in Almere

Almere

In Almere zijn het afgelopen weekend bij twee woninginbraken, verdachten op heterdaad aangehouden. Dit heeft de politie zondag bekendgemaakt.

De eerste inbraak vond plaats in de nacht van vrijdag 10 op zaterdag 11 september, omstreeks 00:30 uur aan de Troikastraat. De aangever kon één van de verdachten, een 16-jarige man uit Almere in de kraag vatten, waarna hij kon worden overgedragen aan de politie.

Zijn compagnon, een 17-jarige verdachte man uit Almere, werd later in de wijk aangetroffen door de politie. De verdachten zijn in verzekering gesteld. Beide verdachten zijn bekenden van de politie.

Ook in de avond van zaterdag 11 september, omstreeks 20:00 uur vond een inbraak plaats. Deze keer in een woning aan de C. van Marxveldstraat. Bij het aanrijden naar de melding, zagen politieagenten een man lopen die aan het signalement van de melder voldeed en hielden hem staande.

Bij de verdachte, een 31-jarige man uit Almere, zijn spullen aangetroffen die uit de woning afkomstig waren. Hij is aangehouden en in verzekering gesteld.
Provincie:
Tag(s):