woensdag, 13. januari 2010 - 15:09

Ingebroken in zes winkels in één nacht

In zowel Nijverdal als in Delden en Goor hebben in totaal 6 winkels in de nacht van dinsdag de 12e op woensdag de 13e januari, ongewenst bezoek gehad. ‘We sluiten niet uit dat het in alle gevallen om dezelfde dader danwel daders gaat’ meldt de politie woensdag.

Nadat in de nacht van 11 op 12 januari al bij twee winkels, bij de bakker en de slager, aan de Dorpsstraat in Hellendoorn was ingebroken, werd dit een nacht later gedaan bij vier zaken in Nijverdal, eentje in Delden en een in Goor.

In Nijverdal werd ingebroken bij een kapper en een bakker aan het Kuperserf en bij een kapper en bakker aan de Keizerserf. In Delden aan de Kortestraat bij een kapper en ook in Goor aan de Grotestraat kreeg de kapper ongewenst bezoek.

In alle gevallen, op een na en ook die in Hellendoorn, werd een toegangsdeur dan wel toeganspui geforceerd en werd in bijna alle gevallen o.a. geld ontvreemd. Bij de kapper in Goor bleef het bij een poging, hier is geprobeerd de deur te forceren, maar bestaat het vermoeden dat de dader dan wel daders zijn gestoord.

Gezien de werkwijze sluit de politie niet uit dat het in al deze gevallen om dezelfde dader of daders gaat. Graag wil men in contact komen met mensen die mogelijk iets gezien of gehoord hebben. Zij worden verzocht contact op te nemen met de politieteams in Hellendoorn/Nijverdal of in de Hof van Twente. Allen te bereiken onder 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.
Provincie:
Tag(s):