dinsdag, 31. augustus 2010 - 12:21

Inwoner uit Eesergroen in Assen doodgestoken

Assen

Bij een ruzie in de Dr Schaepmanstraat in Assen is maandagavond een 45-jarige man uit Eesergroen neergestoken en later overleden. De politie heeft één verdachte aangehouden en is nog op zoek naar een tweede verdachte.

Omstreeks 23.00 uur kreeg de politie een melding dat er in deze straat iemand zou zijn neergestoken. Voor de deuropening van een woning in deze straat trof de politie een zwaargewonde man aan. Het slachtoffer is met spoed overgebracht naar het ziekenhuis waar bleek dat hij was overleden.

Uit getuigenverklaringen werd duidelijk dat het slachtoffer op bezoek is geweest bij bewoners van deze straat. Voor de woning van deze mensen is later een woordenwisseling ontstaan tussen het slachtoffer en één of meerdere personen uit de woning. Daarbij is het slachtoffer neergestoken. Eén verdachte, de vermoedelijke dader, is gevlucht. Een tweede verdachte en mogelijk ook dader, is aangehouden. Het betreft hier een 28-jarige bewoonster van de woning waarvoor het slachtoffer is neergestoken. Over het motief kan nog niets worden gezegd.

De politie stelde maandagavond direct een uitgebreid sporenonderzoek in op de plaats van het delict. Dit onderzoek wordt vandaag voortgezet o.a. de woning van de aangehouden vrouw. De aangehouden vrouw is voor nader onderzoek ingesloten. De politie is op zoek naar de tweede verdachte. Zijn identiteit is bekend.
Provincie:
Tag(s):