vrijdag, 28. mei 2010 - 21:43 Update: 08-07-2014 0:28

Jaap en Maaike in finale X-Factor

Amsterdam

In de halve finale van X-Factor is Dony als eerste naar huis gestuurd door de kijkers. Van de vier overblijvers moest de gedoodverfde winnaar na een half uur de show al verlaten. De tweede deelnemer die de finale niet gehaald heeft is Maaike, Kelvin.

Na de eerste ronde viel de sympathieke Dony af doordat hij te weinig stemmen kreeg van het publiek. Ook de jury was niet echt te spreken over zijn optreden in de show.

Tijdens de tweede ronde waarin de drie overblijvers een liedje ten gehore brachten dat gekozen was door de DJ's van Radio 538 was de jury niet te spreken over de keuze. Het nummer van Kelvin en Maaike werd zelfs als 'zeer slechte keuze en absoluut niet passend bij hun stem' bestempeld. Kelvin kreeg uiteindelijk de minste stemmen. Hij verlaat de show met de eindstreep in zicht.

Maaike en Jaap, de twee overblijvers van de ruim 15.000 aanmeldingen aan het begin X-Factor, staan zaterdag tegenoer elkaar in de finale van X-Factor. De coaches van de winnaars Stacy Rookhuizen en Angela Groothuizen knapten bijna uit hun jurk van trots.

De winaar van X-Factorzal een duet zingen met Jamie Collum in de HMH tijdens zijn concert in juli en wint een contract voor het maken van een eigen CD. Daarnaast brengt de winnaar direct na de show zijn eigen single uit.
Categorie:
Tag(s):