woensdag, 27. januari 2010 - 20:53

Jamai als Joseph

Amsterdam

Jamai Loman gaat naast Freek Bartels de komende periode meerdere malen de rol van Jozef vertolken in de musical Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat. Jamai combineert dit met Disney Musical Sing-a-Long en is op dit moment druk met repetities en de voorbereidingen voor zijn nieuwe rol.

Jamai won de allereerste Idols in 2003. Zijn single 'Step Right Up' werd vier keer platina en zijn debuutalbum haalde de gouden status. Hij speelde in 2005 in de musical Hello Dolly en won hiermee de John Kraaijkamp Musical Award voor aanstormend talent.

Hij werd in 2006 genomineerd voor zijn rol in Jesus Christ Superstar in de categorie Beste Mannelijke Bijrol in een Grote Musical en speelt datzelfde jaar ook mee in Musicals in Ahoy.

In 2008 was te hij zien in de musical Les Misérables waarvoor hij in de categorie Beste Mannelijke Bijrol in een Grote Musical een Musical Award won. Hij won in 2009 overtuigend Dancing With The Stars en tevens presenteerde hij een aantal afleveringen van het TV-programma Ik Kom Bij Je Eten.
Categorie:
Tag(s):