maandag, 17. mei 2010 - 21:31

Jiba Eredivisie Beach Volleyball trapt af in Emmen

Emmen

Afgelopen weekend is in Emmen het eerste Jiba Eredivisie toernooi van het seizoen gespeeld. Het was een geslaagd evenement. De knusse locatie voor de kerk en de vele bezoekers zorgden zaterdag en zondag voor een topsfeer in het centrum van Emmen.

Alexander Brouwer en Christiaan Varenhorst waren de eerste winnaars van het seizoen. De lokale organisatoren waren erg tevreden over het toernooi. Wethouder Arends van o.a. sport was blij met de winst van Christiaan Varenhorst (uit het nabij gelegen Nieuw Buinen) en Alexander Brouwer. Hij gaf daarbij meteen aan het evenement volgend jaar ook te ondersteunen. Datzelfde geldt voor Volleybalvereniging Emmen ’95 die het toernooi hebben ondersteund en dat graag volgend jaar weer doen.

Om het beach volleyball mogelijk te maken was 340 kuub zand op het Marktplein gestort. Zand-, grint- en grondwerken De Boer leverde dit zand en Fuhler BV Emmen zorgde voor het transport. De publiekscatering was verzorgd door grandcafé Markant.

Het eredivisie toernooi in Emmen kreeg een Olympisch tintje. De speaker van het toernooi was namelijk Bram Ronnes. Hij is Nederlands kampioen geweest en heeft Nederland vertegenwoordigd op de Olympische spelen in Beijing.
Provincie:
Tag(s):