dinsdag, 10. augustus 2010 - 19:55

Jonge vrouw (20) ernstig mishandeld door leeftijdgenootjes

Zandvoort

Politiemensen stelden omstreeks 05.30 uur een onderzoek in, na de melding dat er onenigheid was in een woning aan de Haltestraat.

In de woning troffen de agenten een 20-jarig meisje aan dat hevig overstuur was en gewond. De vrouw bleek door een 17-jarig IJmuidens meisje, dat in het gezelschap was van nog drie jonge vrouwen, zwaar mishandeld te zijn. Daarnaast was door de verdachten een flinke ravage aangericht in de woning. Ten tijde van de mishandeling was het 12-jarige broertje van het slachtoffer in de woning aanwezig, hij is door de verdachten in zijn kamer opgesloten.

De politie van Zandvoort heeft dinsdagochtend de 17-jarige IJmuidense, een 17-jarige Haarlemse en twee Zandvoortse meisjes van 17 en 19 jaar oud aangehouden voor zware mishandeling, vernieling en vrijheidsberoving.
Het slachtoffer is naar een ziekenhuis waar in elk geval een zware hersenschudding is vastgesteld. Zij is opgenomen in het ziekenhuis.
Voor het 12-jarige jongetje is Slachtofferhulp beschikbaar, hij wordt opgevangen.

De verdachten zijn overgebracht naar een politiebureau en ingesloten. Van de minderjarige verdachten zijn de ouders in kennis gesteld van de aanhouding van hun kind.
Provincie:
Tag(s):