vrijdag, 2. april 2010 - 16:23

Jongen mishandeld in tunneltje onder A35

Enschede

Donderdag 1 april is omstreeks 20.45 uur een 25-jarige jongen uit Enschede mishandeld op de Helmerzijdeweg in Enschede, in het tunneltje dat onder de A35 loopt. Dit heeft de politie vrijdag bekendgemaakt.

Omstreeks 20.45 uur fietste de 25-jarige Enschedeër samen met een 24-jarige vriend op de Helmerzijdeweg, in de richting van de Helmerhoek. De vriend van de Enschedeër fietste iets voor hem onder het tunneltje.

Toen ook de 25-jarige onder de tunnel fietste, zag hij een onbekende man lopen. De man liep rechts van hem langs het fietspad omhoog. Toen de 25-jarige langs de man wilde fietsen, draaide de man zich plotseling om en sloeg hem vol in het gezicht. De man rende omhoog het talud op. Hij rende over het grasveld richting Broekheurnering.

De 25-jarige Enschedeër heeft zich voor zijn verwondingen moeten laten behandelen in het ziekenhuis. In de loop van vrijdag 2 april zal de jongen aangifte doen van de mishandeling.

Recentelijk hebben een aantal incidenten plaatsgevonden in het betreffende tunneltje onder de A35. De politie houdt de komende tijd meer toezicht in de nabije omgeving van de tunnel. Daarnaast zoekt de politie hierbij samenwerking met de gemeente, om zo te zorgen voor een veilige situatie.
Provincie:
Tag(s):