zondag, 7. februari 2010 - 16:40

Jongetje (2) komt om het leven na verkeersongeval A37

Zondagochtend rond 11.30 uur is een personenauto door een eenzijdig ongeval op de kop in een droge sloot terecht gekomen bij de A37. Eén van de gewonden een jongetje van 2 jaar oud uit Spijkenisse is zondagavond in het ziekenhuis aan zijn verwondingen overleden.

Het ongeval vond plaats tussen het klaverblad Holsloot en de afrit Wachtum op de A37. Naar nu blijkt werd de personenauto bestuurd door een 22-jarige vrouw uit Spijkenisse. Bij haar in de auto zaten haar 2 jaar oude zoontje en twee zussen van de vrouw van 7 en 12 jaar oud uit Spijkenisse.

Door nog onbekende oorzaak reed de vrouw in een flauwe bocht rechtdoor en kwam in de middenberm terecht. Na een correctiepoging rolde de auto een paar keer over de kop. De auto kwam uiteindelijk in een droge sloot tot stilstand.

Het kind van 2 jaar raakte zwaar gewond en werd per ambulance naar het Sophiaziekenhuis in Zwolle vervoerd. Het jongetje overleed zondagavond in het ziekenhuis aan zijn verwondingen.

De moeder werd door de brandweer uit de auto bevrijd en werd ook overgebracht naar het ziekenhuis in Zwolle. Het zusje van 7 jaar oud werd met onbekend letsel naar het ziekenhuis in Zwolle vervoerd. Het zusje van 12 jaar werd naar het ziekenhuis in Emmen overgebracht, over haar verwondingen is ook niets bekend. Een rijbaan van de A37 werd ter plekke voor een gedeelte afgesloten.
Provincie:
Tag(s):