vrijdag, 22. januari 2010 - 23:40

Judith Kaija (19) uit Barneveld vermist

Barneveld

Sinds vrijdag 15 januari wordt de 19-jarige Judith Kaija uit Barneveld vermist. Het meisje is die dag rond twee uur ’s middags voor het laatst gezien bij een familielid in Barneveld. Sindsdien ontbreekt van haar elk spoor.

Op woensdag 20 januari is door de familie aangifte gedaan van haar vermissing en inspanningen van de politie om haar terug te vinden hebben tot dusver nog geen resultaat gehad. De politie sluit een misdrijf vooralsnog uit. Wel bestaan er zorgen over de gezondheid van de vermiste Barneveldse.

Signalement
Judith heeft het volgende signalement: ze is ongeveer 1.75 m lang, heeft een getinte huidskleur en bruine ogen. Ze heeft bruin lang haar en heeft een fors postuur en loopt schommelend. Op de dag van haar verdwijning droeg ze een lang zwart vest met een geruit zwart/wit jack, een rode muts met zwarte stippen en een sjaal met schotse ruit. Verder droeg ze een zwarte joggingbroek en zwarte laarzen.

Wie heeft haar gezien?
De politie wil graag weten waar Judith nu verblijft en roept daarom getuigen op te reageren. Hebt u Judith na vrijdag 15 januari ergens gezien en/of weet u waar ze op dit moment verblijft neem dan contact op met de politie in Barneveld via 0900-8844.
Provincie:
Tag(s):