woensdag, 17. februari 2010 - 18:23

Kaartverkoop Lowlands van start

Diemen

Van 20 t/m 22 augustus vindt op evenemententerrein Walibi World in Biddinghuizen de achttiende editie van A Campingflight to Lowlands Paradise plaats. De kaartverkoop gaat aanstaande zaterdag 20 februari van start tijdens het LLaunch-feest in Paard van Troje. De dag erna zijn kaarten ook via internet en telefonisch verkrijgbaar.

Lowlands programmeert ook dit jaar meer dan 150 acts variërend van alternatieve pop, rock, hiphop en dance tot theater, stand-up comedy, wetenschap (Lowlands University), dans, kunst, straattheater, film, literatuur en nog veel meer. De eerste namen worden zaterdag 20 februari bekendgemaakt.

De eerste kaarten voor Lowlands worden tijdens het LLaunch-feest in Paard van Troje verkocht. Op dit uitverkochte feest treden o.a. Florence & the Machine, Blood Red Shoes en Selah Sue op. Doordat er ook comedy, literatuur en een Lowlands University met staatssecretaris van Europese Zaken Frans Timmermans geprogrammeerd is, is LLaunch een Lowlands in het klein.

Lowlands steunt de campagne ‘Weet waar je koopt’ waarbij de consument geadviseerd wordt alleen kaarten te kopen via de website van de locatie, artiest of organisatie. Doel is meer duidelijkheid te scheppen in het onderscheid tussen officiële en niet-officiële ticketverkooppunten waardoor consumenten niet teveel voor hun ticket betalen. Deze ideële campagne wordt ondersteund door ruim 160 organisaties en artiesten.
Categorie:
Tag(s):