maandag, 5. april 2010 - 14:44 Update: 08-07-2014 1:05

Kalou: 'Ik sluit mijn loopbaan af in de Kuip'

Rotterdam

(Elfvoetbal) Salomon Kalou bezocht zondag de wedstrijd van zijn voormalige club Feyenoord tegen NAC. Tijdens het bliksembezoekje vertelde de speler van Chelsea als speler nog ooit terug te willen keren naar De Kuip.

De Ivoriaan, die zaterdag als invaller nog met Chelsea bij Manchester United won, kwam zondag in eerste instantie om zijn oude ploeggenoten op te zoeken. "Ik ben heel blij dat ik iedereen weer even heb kunnen zien", vertelt Kalou op de website van Feyenoord. "Feyenoord en de mensen van de club zitten in mijn hart."

Kalou gaf daarnaast te kennen dat het wat hem betreft niet bij een tijdelijke terugkeer blijft. "Ik ben mijn carrière gestart bij Feyenoord en daarom blijft deze club met zijn supporters heel speciaal voor mij. Ik wil graag mijn loopbaan ook afsluiten in De Kuip. Ik hoop dat dat gaat lukken."

De Chelsea-speler speelde tussen 2003 en 2006 in totaal tot 67 wedstrijden in de Eredivsie voor de Rotterdammers en was daarin 35 keer trefzeker. Destijds vormde hij samen met Dirk Kuyt het gevreesde spitsenkoppel 'K2'.
Categorie:
Tag(s):