dinsdag, 20. april 2010 - 13:12 Update: 08-07-2014 1:04

Karbo in genade genomen bij Willem II

(Elf Voetbal) Ruim twee weken voor Willem II de strijd met Jupiler League-clubs aangaat om behoud van het eredivisieschap, heeft het Ibrahim Kargbo weer toegevoegd aan de selectie. Dat maakt de club dinds bekend op de website.

De middenvelder werd na het met 0-1 verloren duel met PSV (4 april) door trainer Arno Pijpers teruggezet naar Jong Willem II, maar maakte zijn excuses. De coach legde Kargbo de sanctie op omdat hij zich in eerste instantie, zonder opgaaf van reden, niet had gemeld voor het treffen met de Eindhovenaren. Pas tijdens de wedstrijd werd de speler op de tribune gesignaleerd.

Naast een verbanning naar de beloften, kreeg Kargbo ook de maximale boete van Willem II. De club zou geen beroep meer doen op de speler uit Sierra Leone tot het eind van het seizoen, maar kwam daar dus op terug. Dit omdat Kargbo zijn excuses aanbood aan de spelersgroep, de technische staf en de club.

Begin dit seizoen werd Kargbo ook al op de vingers getikt. De inmiddels ontslagen trainer Fons Groenendijk zette hem uit de selectie omdat hij te laat van een vakantie in zijn geboorteland Sierra Leone terugkeerde.
Categorie:
Tag(s):