zaterdag, 15. mei 2010 - 19:45

Kasteelfeesten rustig verlopen

Wijchen

Vrijdagavond stuitten surveillerende politieagenten, aanwezig tijdens de Kasteelfeesten in Wijchen, rond half negen en rond half elf op een kleine onenigheid. Verder verliepen de Kasteelfeesten rond Wijchen rustig.

Rond half negen zagen surveillerende agenten hoe een groep jongeren nabij het Europaplein flessen en lege blikjes op de straat en het trottoir kapot gooiden. De groep werd hierop door de agenten aangesproken maar weigerden naar de agenten te luisteren. Meermalen richtte met name één van de jongens, een 17-jarige jongen uit Nijmegen, zich baldadig in de richting van de agenten waarop hij werd aangesproken. Omdat de jongen herhaaldelijk de agenten bleef uitdagen, werd hij aangehouden en een proces verbaal tegen hem opgesteld.

Bij een feesttent aan de Kasteellaan in Wijchen werd rond half elf een onenigheid tussen twee personen bezegeld met een kopstoot. Hierop werd de beveiliging van de feesttent aangesproken en deze bracht even later een 19-jarige man uit Wijchen naar buiten. Deze jonge man werd door de politie vervolgens aangehouden en overgebracht naar het politiebureau in Wijchen voor verhoor.
Provincie:
Tag(s):