maandag, 31. mei 2010 - 12:24 Update: 08-07-2014 1:04

KNVB last Oranje Fandag af

Zeist

(Elf Voetbal) De Ons Oranje Fandag voor het Nederlands elftal die vrijdag gehouden zou worden, is afgeblazen door de KNVB.

Omdat slechts enkele honderden kaarten waren verkocht, vreesden zowel de KNVB als de spelers van Oranje voor een debacle. Wel is de laatste training op Nederlandse bodem vrijdagavond in de ArenA voor iedereen te bezoeken.

Het idee was om de spelers te presenteren aan de leden van Ons Oranje en vijf euro per kaartje voor andere belangstellenden. Bij het 'spektakel ' zouden onder meer artiesten optreden en zou er de mogelijkheid zijn om deel te nemen aan allerlei activiteiten rondom de Amsterdam ArenA.

De organisatie vindt het zeer spijtig dat de fandag geen doorgang vindt: "'Het gehele Nederlands elftal zou acte de presence geven, het thema 'dichter bij Oranje kom je niet' was hier letterlijk van toepassing. Maar in praktijk was de datum vrijdag 4 juni toch een probleem in verband met veel schoolgaande kinderen en werkende supporters. Uiteraard hebben wij dit van te voren meegenomen in de overwegingen, maar kon het niet anders in het schema ingepast worden. Een goede lering en volgende keer is het de bedoeling om deze dag in het weekend te organiseren."

De training van het Nederlands elftal op vrijdag 4 juni om 18.00 uur in de Amsterdam ArenA is deze keer openbaar en voor iedereen toegankelijk. Hiervoor is geen toegangsbewijs vereist.
Categorie:
Tag(s):