vrijdag, 30. april 2010 - 8:46

Koninginnedag met een regenbuitje van start

Middelburg

Koninginnedag is op veel plaatsen in Nederland van start gaan met een regenbuitje. Vrijdag valt er voornamelijk in de ochtend een enkele bui en volgen er in de middag opklaringen.

Vrijmarkten
De vrijmarkten in het hele land zijn vrijdagmorgen weer van start gegaan. Door de regenbuitjes die hier en daar vallen was het daarom in de ochtend overal nog vrij rustig op de vrijmarkten. In de loop van de ochtend en het begin van de middag werd het weer overal wat beter door de opklaringen.

Het blijft dan op veel plaatsen droog en er komt een west tot zuidwestenwind te staan. De temperatuur loopt op naar een graad of 14. In de avond en nacht blijft het nog meest droog en het koelt af naar een graad of 7/8.

Advies bezoekers Koninginnedag Middelburg
Vanwege de aanhoudende regen adviseert de politie om het weerbericht in de gaten te houden en vooral warme kleding aan te trekken en voorzieningen mee te nemen om droog te blijven zoals regenpak en paraplu's. Zoals het er nu naar uitziet is het voorlopig nog niet droog.

In Wemeldinge is een algemene opvanglocatie geopend in de OBS Wemeldinge aan de Spoorlaan 9. Daar kunnen vooral de kinderen die deelgenomen hebben aan het feestprogramma, zich opwarmen en iets te drinken krijgen.
Provincie:
Tag(s):