maandag, 31. mei 2010 - 9:58 Update: 08-07-2014 0:28

Kwart vrouwen ruilt partner in voor favouriete voetbalspeler

Nederlandse mannen moeten hun vrouwen deze zomer goed in de gaten houden. Want één op de vier vrouwen geeft aan dat zij hun partner wel eens zou willen inruilen voor hun favoriete voetbalspeler. Dat blijkt uit onderzoek onder ruim 1600 vrouwen door onderzoeksbureau Kien in opdracht van Jillz en RTL 5.

De voetballer waar mannen hun vrouw vooral ver bij uit de buurt moeten houden, is Robin van Persie. De aanvaller wordt door ruim drie op de tien vrouwen gezien als de meest sexy speler van het Nederlands Elftal.

Van Persie ontvangt in het vijfdelige RTL 5-programma ‘Brutale Meiden: Hemd Van Je Lijf!’ een beker uit handen van Tatum & Jennifer, die zich net als Jillz hardmaken voor meer ontblote bovenlijven op het voetbalveld. Het brutale duo roept iedereen op de petitie te tekenen op hemdvanjelijf.nl. Ruim 31.000 vrouwen deden dat al.

Sexappeal vergroot kijkplezier

Nederlandse vrouwen zwijmelen deze zomer tijdens het WK voetbal weg bij Robin van Persie. Op een gedeelde tweede plaats staan Rafael van der Vaart, Ibrahim Afellay en Wesley Sneijder met 13 procent van de stemmen.

En wie zegt dat vrouwen niet van voetbal houden? Ruim driekwart van de vrouwen geeft aan het gezellig te vinden om naar het Nederlands elftal te kijken. 55 procent kijkt zelfs graag naar een voetbalwedstrijd. Maar het oog wil ook wat, nog leuker wordt het als er meer sexy voetballers in het veld staan. Zeven op tien vrouwen geven aan dan nóg vaker te kijken.

Nog meer vrouwen zouden op het puntje van hun stoel zitten als voetbalspelers hun shirt weer mogen uittrekken na het scoren van een doelpunt. Iets waar nu nog een gele kaart voor wordt gegeven. Van maandag 31 mei tot en met vrijdag 4 juni zetten Tatum en Jennifer dagelijks om 19.30 uur hun talenten in om dit hoogtepunt tijdens voetbalwedstrijden in ere te herstellen.

Opwindende fantasieën

Een kwart van de Nederlandse vrouwen geeft in het onderzoek aan dat zij hun man voor even aan de kant zouden zetten voor een avontuurtje met een sexy voetballer. En na afloop van de wedstrijd zouden zij het liefst nog even een kijkje nemen in de kleedkamer. Want bijna driekwart van de ondervraagde dames zou wel eens in de kleedkamer willen gluren wanneer de spelers van hun favoriete voetbalteam onder de douche staan.

40 procent van de Nederlandse vrouwen zou tijdens het WK vaker voor de televisie zitten als spelers kortere en strakkere outfits zouden dragen. Ruim zes op de tien vinden het belangrijk dat hun vriendinnen mee kijken. Als zij er ook bij zouden zijn, zou 62 procent vaker voor de buis zitten tijdens een voetbalwedstrijd.
Categorie:
Tag(s):