dinsdag, 20. juli 2010 - 13:52

Lichaamsdelen in afvalcontainer mogelijk van snackbareigenaar

Amsterdam

Zondag zijn lichaamsdelen aangetroffen in een afvalcontainer in de buurt van de Laanweg in Amsterdam Noord. Niet bevestigde bronnen laten weten dat het vermoedelijk gaat om de vermiste snackbareigenaar Shuyung Lam.

Bij snackbar Mercurius aan het Mercuriusplein in Amsterdam-Noord, eigendom van de vermiste Lam, wordt door de Forensische Opsporingsdienst dinsdagmiddag onderzoek gedaan.

De 57-jarige Chinese man is sinds afgelopen donderdag spoorloos. Toen hij vrijdag niet bij de snackbar verscheen sloeg zijn familie alarm. Zijn auto werd zaterdagavond aangetroffen op de Laanweg in Amsterdam-Noord, in de buurt van de plek waar zondag de lichaamsdelen zijn aangetroffen.

Er is door de politie een Team Grootschalige Opsporing opgestart, naar aanleiding van de verdwijning van Shuyung Lam, dat onder leiding staat van een officier van justitie van het openbaar ministerie.

Vandaag vindt sectie plaats op de stoffelijke resten om de identiteit en de doodsoorzaak van de persoon vast te stellen. Op dit moment doet de politie geen verdere mededelingen over de zaak.
Provincie:
Tag(s):