donderdag, 2. september 2010 - 19:22 Update: 08-07-2014 0:28

Lingerie party voor vrouwen met sexy mannenmodel

Amsterdam

Het Braziliaans bodyfashion merk Mash heeft iets nieuws bedacht om haar herenondergoed aan de man te brengen. Of beter gezegd: aan zijn vrouw. In het verlengde van het uitdagende en sexy karakter van Mash, " Comfort for men, desire for women", organiseert het merk nu lingerie party's.

Op deze party's zijn het de vrouwen die in huiselijke sfeer sexy ondergoed voor hun partners aanschaffen. In het huis van een gastvrouw die vriendinnen, familie en/of buren te gast heeft, geeft de demonstratice uitleg over het assortiment herenondergoed. Opvallend detail is dat zij dit doet aan de hand van een mannelijk model, die enkel gehuld is in het ondergoed van Mash.

Met deze vernieuwende party ervaar je het ondergoed echt met je zintuigen; je voelt de kwaliteit en je ziet boven al de pasvorm bij een levens echt mannelijk model.

Waarom een lingerie party met vrouwen en herenondergoed?
Wat blijkt, herenondergoed wordt voor het merendeel gekocht door vrouwen! Uit onderzoek van een ondergoed distributeur blijkt verder dat 81% van alle ondervraagde vrouwen wel eens herenondergoed voor hun mannelijke partner koopt. 62% geeft aan dit regelmatig of altijd te doen. Vrouwen voelen zich verantwoordelijk voor de aanschaf van nieuw herenondergoed voor hun man of partner. Wat opvalt is dat de meeste ondervraagde mannen beweren zelf hun herenondergoed te kopen.Herenondergoed is dus nog steeds een vrouwending!
Categorie:
Tag(s):