zondag, 7. maart 2010 - 20:41

Live peepshows in winkeletalages

Amsterdam

Eerder werd dankzij onderzoek duidelijk dat er een duidelijke link is tussen jeans en het seksleven van jongeren. Sex Sells, was de conclusie. "Jeans heeft de meeste aantrekkingskracht", "Seks in het openbaar: paskamers", "Ik wil graag een sex toy, maar ik durf er geen te kopen", zijn enkele van de hoogst scorende antwoorden uit het onderzoek.

Zodoende waren er afgelopen weekend live peepshows en gratis sex toys in de Amsterdamse Kalverstraat en in Utrecht op de Oude Gracht.

Dankzij deze bevindingen hebben veel aangenaam verraste Rotterdammers en Groningers de afgelopen weken al genoten van live peepshows en de sex toys die ze bij Men at Work bij hun Diesel item kregen. Een hoop Trouser Arousers en Love Brushes vonden die week een nieuw onderkomen.

Zo kon het winkelend publiek in Utrecht tijdens de koopavond en het gehele weekend ook terecht voor een portie seks bij Men at Work op de Oude Gracht. Niet alleen viel er dankzij de live peepshows in de Domstad nu ook in levende lijve te zien dat jeans écht heel sexy zijn, maar bij aankoop van een Diesel item, neem je met de Trouser Arouser of de Love Brush ook een stukje seks mee naar huis.
Categorie:
Tag(s):