vrijdag, 19. februari 2010 - 18:48

Lone van Roosendaal en Rene van Kooten in musical Zorro

Diemen

Lone van Roosendaal en René van Kooten zijn vanaf volgend voorjaar te zien in de musical Zorro. Lone van Roosendaal zal de rol van de humoristische Inez, de Spaanse schone, op zich nemen en René van Kooten de rol van Ramon, de broer van Zorro.

De musical, geïnspireerd op het boek Zorro van Isabel Allende, was eerder te zien in Engeland en Frankrijk en bevat bekende nummers als 'Bamboleo', Djobi Djoba' en 'Baila Me' van de Gipsy Kings. Wie de rol van Zorro gaat vertolken is op dit moment nog niet bekend. Het visuele spektakel Zorro zal te zien zijn in theaters door heel Nederland.

De jonge held Zorro staat bekend als de gemaskerde strijder die vecht voor rechtvaardigheid en het gevaar liever opzoekt dan uit de weg gaat. Een levenslustige hartenbreker bij wie het ritme van de Spaanse klanken door het bloed stroomt. Hij wordt verscheurd tussen zijn liefde voor Luisa en zijn gepassioneerde strijd tegen onderdrukking en uitbuiting. De musical Zorro is een spectaculaire musicalervaring vol passie, stunts, avontuur, humor en ontroering, omlijst met de authentieke Spaanse Flamenco en de muziek van de Gipsy Kings.
Categorie:
Tag(s):