dinsdag, 23. maart 2010 - 19:48

LOTS, Share the music...

Amsterdam

Simple Minds, Ray Davies with Band, Melanie, The Waterboys, Raymond van het Groenewoud, Fischer-Z, The Sweet, Björn Again en Coldplace, dit zijn de bands die zojuist op de persconferentie zijn aangekondigd voor LOTS Festival 2010. LOTS staat echter voor méér dan enkel artiesten.

Ook bijzondere Happenings als de Höyry Sauna, Silent Disco, diverse vormen van straattheater en een unieke bazaar maken hun opwachting op het nieuwe Bourgondische festival in augustus. Catering staat hoog in het vaandel op LOTS, met topkoks als Andre Amaro en Jelle de Visser worden de tongen van het publiek culinair gestreeld. En tot slot niet onbelangrijk: de campings van LOTS zijn voorzien van topaccommodaties, een goede nachtrust is gegarandeerd.

Het evenement wordt gehost door presentator en muziekliefhebber Erik van der Hoff. LOTS Festival vindt plaats op 27, 28 en 29 augustus in Biddinghuizen, op Evenemententerrein Walibi World. De voorverkoop voor LOTS Festival begint aanstaande vrijdag 26 maart om 10.00 uur.
Categorie:
Tag(s):