zondag, 10. januari 2010 - 10:39

Luitzen Nijboer nieuwe hoofdtrainer VV Grijpskerk

Grijpskerk

Voetbalvereniging Grijpskerk heeft voor het seizoen 2010-2011 een nieuwe hoofdtrainer aan zich verbonden. Na een gedegen zoektocht werd Luitzen Nijboer gestrikt als de opvolger van Marius Hendriks die na het huidige seizoen een succesvolle periode bij de roodhemden afsluit. De 52-jarige Nijboer is dit seizoen trainer bij Drachtster Boys, dat net als VV Grijpskerk uitkomt in de eerste klasse.

De nieuwe hoofdtrainer van VV Grijpskerk heeft zijn sporen verdiend in het noordelijke amateurvoetbal. Zo was de inwoner van Lippenhuizen ondermeer trainer bij HZVV, SC Joure en Harkemase Boys. Tijdens zijn actieve voetbalcarrière kwam hij uit voor sc Heerenveen en Drachtster Boys.

De vacante positie van hoofdtrainer bij de Grijpskerkers bleek populair. Een tiental trainers met voetbal- en trainerservaring op hoog niveau solliciteerde bij de club. Na gesprekken met de adviescommissie, bestaande uit spelers van de A-selectie, en de sollicitatiecommissie werd Nijboer voorgedragen als meest geschikte kandidaat.

De nieuwe hoofdtrainer en het bestuur van de voetbalclub hebben de ambitie om eigen talentvolle jeugdspelers zo goed mogelijk in te passen binnen de A-selectie. Tijdens de gesprekken die met elkaar zijn gevoerd, bleek dat Nijboer een duidelijke visie heeft op het brengen van de eigen jeugd op het hoogste plan. Het bestuur van de voetbalvereniging en de spelersgroep verheugen zich op de samenwerking.
Provincie:
Tag(s):