donderdag, 15. juli 2010 - 21:25

Maastrichtenaar steelt post

Maastricht

De politie heeft in de nacht van woensdag op donderdag een 35-jarige man uit Maastricht aangehouden. Hij wordt verdacht van het stelen van poststukken uit brievenbussen in zijn woonplaats, Geleen, Born en Beek. In de auto waarin hij zich verplaatste zijn ook twee laptops, autoradio's, wapens en munitie aangetroffen.


Rond kwart voor één kwam er een melding dat een persoon poststukken wegnam uit de brievenbussen van een flatgebouw aan de Welsdaal in Maastricht. De man bleek bij aankomst al weg te zijn, maar dankzij een getuige kon de Maastrichtenaar kort daarna worden aangehouden op de Terblijterweg. In zijn auto zijn geadresseerde en ongeadresseerde poststukken gevonden die de afgelopen twee maanden de rechtmatige ontvanger niet hebben bereikt. Een groot aantal is geopend.
Verder zijn in de auto een boksbeugel, een mes en patronen aangetroffen. Ook vond de politie twee laptops (waarvan één zeker gestolen is) en 4 autoradio's. Bovendien is in de kofferbak van de auto een grote hoeveelheid gereedschap aangetroffen die normaliter niet voor gewoon klussen wordt gebruikt.
Provincie:
Tag(s):