maandag, 28. juni 2010 - 21:04 Update: 08-07-2014 0:28

Make-up trends Herfst 2010; Bigger, Bolder Eyes in an Instant

Diemen

Deze herfst zet Clinique je ogen in de kijker met haar collectie : Bigger, Bolder Eyes in an Instant. Je ogen staan een heel seizoen lang in de spotlights. De wimpers zijn lang en vol. De blik is helder, intens, duidelijk omlijnd. De oogleden krijgen kleur met crèmige en zachte texturen. De wenkbrauwen worden natuurlijk geaccentueerd en gelift. Het effect is ‘oogverblindend’.

Clinique stelt drie oogschaduwduo’s voor die uw ogen laten stralen. De zijdezachte oogschaduw bevat nauwelijks glansdeeltjes maar is rijk aan pigmenten. De drie combinaties zijn allemaal. Het resultaat voelt zacht en luchtig aan. Je blik krijgt een wake-up call.

Quick Eyes Cream Shadow
Deze crèmige oogschaduw blijft de hele dag zitten. De kleurtjes lopen niet uit en gaan ook niet kreuken. Meteen na het aanbrengen verandert de formule in een fijne sluier. Pas je oogmake-up aan naargelang je humeur !
Quickliner for Eyes Intense

Instant Lift for Brows
Om je blik nog meer te accentueren, vergeet je natuurlijk je wenkbrauwen niet. Instant Lift for Brows is een nieuw potlood om de wenkbrauwen in te kleuren en te accentueren én het zorgt tegelijk voor een liftend effect. Je kan makkelijk de vorm van je wenkbrauwen definiëren en tegelijk je blik verhelderen dankzij de formule met lichtreflecterende deeltjes. Het lijkt wel een facelift

High Lengths Mascara
Deze mascara maakt de wimpers oneindig lang en scheidt ze perfect. De applicator -een groen gebogen kammetje- is flexibel en fijn en volgt de natuurlijke kromming van de ogen. Het werd speciaal ontwikkeld om elke wimper aan te pakken, zelfs de kortste haartjes.

Butter Shine Lipstick
Deze lipstick is een staaltje van toptechnologie. Haar revolutionaire formule zorgt voor een smeltende textuur die de glans van een gloss combineert met het comfort van een lipstick. Nooit was lipstick zo smeuïg, sensueel en glamoureus !
Categorie:
Tag(s):