zondag, 17. januari 2010 - 14:43

Man aangehouden voor steekincident

Groningen

De politie heeft vrijdag op het Hanzeplein in Groningen een 23-jarige man, zonder vaste woon- of verblijfplaats, aangehouden. De man wordt verdacht van betrokkenheid bij het steekincident in de Bedumerstraat in Groningen.

De verdachte die sinds het incident werd gezocht door de politie, werd vrijdag door rechercheurs herkend en kon direct worden aangehouden. Hij is ingesloten en wordt verhoord. Het motief voor het incident is nog onduidelijk.

In de nacht van 6 op 7 december raakt een 19-jarige man uit Groningen gewond bij een steekincident. Het slachtoffer liep met een andere man over straat. Hij werd plotseling door een onbekende man aangevallen. Het slachtoffer werd vervolgens enkele keren gestoken. De man werd met steekwonden naar het ziekenhuis gebracht. Het slachtoffer mocht na behandeling aan zijn steekwonden weer naar huis.

De verdachte, die in gezelschap was van een vrouw, ging na het incident met de vrouw een woning aan de Bedumerstraat binnen. De politie trof even later alleen de bewoonster, een 26-jarige vrouw, in het pand aan. De vrouw werd aangehouden voor betrokkenheid bij het steekincident, maar werd na verhoor heengezonden.
Provincie:
Tag(s):