woensdag, 23. juni 2010 - 10:54

Man aangevallen door twee buurmannen

Rosmalen

De politie heeft dinsdagmiddag omstreeks 17.00 uur een 31-jarige man uit Rosmalen en later op de avond rond 21.30 uur een 36-jarige man uit Rosmalen op de Groote Wielenlaan aangehouden voor mishandeling.

Het tweetal wordt er van verdacht op dinsdagmiddag rond 16.30 uur hun 21-jarige buurman uit Rosmalen op het Melodiehof te hebben mishandeld. De mannen zouden onenigheid hebben over een kat die overlast veroorzaakt. Het slachtoffer zou dinsdagmiddag zijn buren daar over hebben aangesproken.

Vervolgens is hij met zijn gezin met de auto weggegaan. Toen hij later op de dag terugkwam werd hij door de buurmannen uit zijn auto getrokken. In het bijzijn van zijn vrouw en dochtertje werd de 21-jarige man geschopt en geslagen. Ook werd zijn keel dichtgeknepen en is hij met een bierflesje in zijn gezicht geslagen. De 31-jarige man kwam kort hierna zichzelf melden op het politiebureau. Hij is aangehouden en in verzekering gesteld. Later op de avond konden agenten de tweede verdachte aanhouden en in verzekering stellen. De politie is een buurtonderzoek gestart.
Provincie:
Tag(s):