zaterdag, 14. augustus 2010 - 13:58

Man bedreigt en mishandelt treinconducteur

Vugt

Een 44-jarige inwoner uit Vught is vrijdagavond aangehouden op het station in Vught omdat hij kort daarvoor een conducteur had mishandeld en bedreigt.

De conducteur was in de trein met zij werk bezig. De verdachte gaf aan dat hij zijn kaartje niet had afgestempeld en de conducteur wilde het daarvoor beboeten. De verdachte begon daarop te schelden. Op dat moment stopte de trein op het station in Vught. De verdachte gaf aan dat hij eruit wilde, maar de conducteur wild eerst zijn werk afmaken.

Op dat moment werd de verdachte kwaad en sloeg de kaartjesautomaat uit handen van de conducteur, hij sloeg hem en pakte hem vast. Hij trok de conducteur naar de grond. Deze riep om hulp en enkele omstanders trokken de verdachte los. De conducteur zei tegen de verdachte dat hij aangehouden was. De verdachte wilde weer gaan vechten en bedreigde de conducteur met de dood. Met behulp van omstanders werd de verdachte onder controle gehouden tot de politie kwam. Aan het bureau verzette de man zich hevig. Hij is in verzekering gesteld. De Spoorwegpolitie gaat de zaak verder onderzoeken.
Provincie:
Tag(s):