zondag, 7. maart 2010 - 12:25

Man overleden door steekincident Groesbeek

Groesbeek

In de nacht van zaterdag op zondag vond er een steekincident plaats voor een discotheek aan de Herwendaalseweg in Groesbeek. Een 22-jarige man in Groesbeek raakte hierbij ernstig gewond en overleed later in het ziekenhuis aan zijn verwondingen. Een 32-jarige man uit Groesbeek is aangehouden.

Rond 04.00 uur kwam bij de politie de melding binnen dat er op bovengenoemde locatie een steekpartij had plaatsgevonden. De hulpverleningsdiensten gingen er direct naartoe. Ook de traumaheli rukte uit. Op het voorterrein van de discotheek troffen agenten een ernstig gewonde man aan. Het slachtoffer werd in zeer kritieke toestand per ambulance overgebracht naar het UMC St. Radboud Ziekenhuis in Nijmegen, waar hij later aan zijn verwondingen is overleden.

De politie hield direct een 32-jarige man uit Groesbeek aan. Hij bleek een snijwond te hebben en werd behandeld in het ziekenhuis. Vermoedelijk hebben de mannen ruzie gekregen in de discotheek wat zich later buiten heeft voortgezet. De politie doet verder onderzoek naar de aanleiding van de ruzie. De omgeving waar het slachtoffer werd aangetroffen is geruime tijd afgezet geweest voor sporenonderzoek.
Provincie:
Tag(s):