zondag, 30. mei 2010 - 19:10

Man overvallen in het park; twee tassen gestolen

Kampen

Zaterdagavond 29 mei werd rond 22.50 uur in het park (Kennedylaan) een 25-jarige man uit Kampen overvallen. De Kampenaar sloeg links af, voor de Bottenberg langs in de richting van de stad en ging de eerste gelegenheid links het park in. De man droeg twee tassen bij zich.

Op een zeker moment hoorde hij een scooter naderen. Het vermoeden bestaat dat de scooter uit de richting van het voetpad kwam, iets hoger gelegen in het park richting Ebbingestraat. Op de scooter zaten twee personen. Een van de personen gaf de man een duw en vervolgens werden de twee tassen uit de hand van de man weggenomen. Vervolgens reed de scooter vol gas weg, vermoedelijk rechtdoor (niet rechts of links het fietspad op bij de toren). De scooter was donker van kleur. De berijders van de scooter waren tussen de 1.70 en 1.80 meter lang, droegen allebei een donkere helm en donkere kleding.

De politie is op zoek naar getuigen van dit voorval of naar personen die meer informatie hebben wat kan helpen in het onderzoek naar de identiteit van de overvallers. De politie is tevens op zoek naar een vrouw die de overvallen man heeft gepasseerd op de stoep op de Kennedylaan. Deze mevrouw liep met een kleine witte hondje, had donkerblond haar en droeg een zwarte jas (kort model). Zij liep in de richting van het Penningkruid.

Heeft u iets gezien zaterdag 29 mei rond 23.00 uur in of in de omgeving van het park, neemt u dan contact op met de politie in Kampen via telefoonnummer 0900-8844.
Provincie:
Tag(s):