vrijdag, 28. mei 2010 - 22:23

Man probeert vier kinderen in auto te lokken

Tilburg

De politie is op zoek naar de bestuurder van een witte bestelauto die gisteravond probeerde vier kinderen in zijn auto te lokken. De geschrokken kinderen, drie meisjes van 10 en 11 jaar en een jongen van 9, konden aan zijn greep ontkomen en alarm slaan.

Agenten spoedden zich gisteravond naar het Pater van den Elsenplein na een ontvangen melding dat meerdere kinderen lastig gevallen waren door de bestuurder van een auto. Op het plein trof de politie een groep mensen aan. Uit ontvangen informatie bleek dat een vier kinderen afzonderlijk, tussen 18.15 uur en 19.15 uur aangesproken waren door een bestuurder van een witte bestelauto.

Deze man had de kinderen snoep aangeboden en gevraagd of ze met hem mee gingen. Daarbij had hij de kinderen vast gepakt. Het was de kinderen gelukt zich los te trekken en weg te rennen. De politie zette bij haar zoektocht het middel SMS-Alert in met de tekst: Tilburg, Pater van den Elsenpl. Uitkijken naar een witte bestelauto, rechter en linker voorzijde geblindeerde ruiten, bestuurder blanke man met snor. De man is vooralsnog niet aangetroffen.
Provincie:
Tag(s):