donderdag, 26. augustus 2010 - 8:05

Man slaat kind met hark op het hoofd

Boxtel

De politie is op zoek naar een nog onbekende man die dinsdagmiddag rond 17.30 uur in een speeltuintje aan de Monteverdistraat in Boxtel een 2-jarig jongetje uit Best met een hark tegen het hoofd heeft geslagen. Dit heeft de politie bekendgemaakt.

Waarom deze man tot zijn daad kwam is volstrekt onduidelijk. Het jongetje was met zijn broertje in de speeltuin aan het spelen terwijl zijn moeder in de buurt op familiebezoek was. Nadat hij was geslagen begon de jongen hard te huilen waardoor hij de aandacht van zijn moeder trok.

Bewusteloos
Zij heeft kort daarna nog geprobeerd de betreffende man in de omgeving aan te spreken maar door zijn agressieve gedrag is zij snel weggegaan. Het kind verloor enkele malen het bewustzijn en werd ter observatie opgenomen in een ziekenhuis.

Politie zoekt getuigen
Het gaat om een blanke man van ongeveer 45 a 50 jaar oud. Hij is naar schatting 1.80 a 1.85 meter groot en heeft een mager postuur. De man had rossig haar wat hij droeg in een zijscheiding. Hij droeg een beige blouse/shirt met een donkere broek en sprak Nederlands.

De politie is tevens op zoek naar een nog onbekend meisje van 6 a 7 jaar dat ten tijde van de mishandeling met de broertjes aan het spelen was. Haar ouders worden dringend verzocht zich te melden via het landelijk politienummer 0900-8844. Ook andere getuigen kunnen zich via dat nummer melden, eventueel anoniem bij 'M' via 0800-7000.
Provincie:
Tag(s):