vrijdag, 1. januari 2010 - 18:58

Mannen mishandeld na kritiek op vernielers

s'-Hertogenbosch

De politie is op zoek naar 4 jongens en twee meisjes die vrijdagmorgen om tien over half zes op de Oranje Nassaulaan drie jongens mishandeld hebben. Twee van de slachtoffers, 20 jaar en 27 jaar uit 's-Hertogenbosch, waren er ernstig aan toe en zijn vervoerd naar het ziekenhuis.

De slachtoffers spraken een groepje aan dat een fiets vernielde. Ze kregen direct enkele klappen waardoor de slachtoffers op de grond vielen. De 20-jarige en de 27-jarige slachtoffers werden, terwijl ze op de grond lagen, zo hard geschopt dat ze bewusteloos raakten. Het dadergroepje rende weg het station in.

Het derde slachtoffer, 28 jaar uit 's-Hertogenbosch, is het groepje achterna gegaan en zag dat ze in een auto van het merk Seat, type Leon van na 2004, kleur zwart met een spoiler achterop, stapten en wegreden.

De twee slachtoffers hadden verwondingen in hun gezicht en zijn met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

De politie is direct een onderzoek gestart en heeft enkele getuigen gehoord. Maar de politie zoekt ook mensen die de combinatie van het groepje met de auto herkennen of die op een andere manier van de mishandeling afweten. Deze mensen worden dringend opgeroepen zich te melden bij de recherche via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.
Provincie:
Tag(s):