zondag, 18. juli 2010 - 16:00

Mannen onder het bloed na mishandeling in woning

Hoorn

Vier mannen in de leeftijd van 19 tot en met 24 jaar zijn zondagochtend net na middernacht aangehouden op de Boekerij in Hoorn. ‘De politie kreeg een melding dat er mogelijk een man zou worden vastgehouden in een woning op deze straat’, meldt de politie zondag.

Bloed
Ter plaatse zagen agenten dat er een man met zijn arm uit het badkamerraam hing en om hulp riep. Deze man zat volledig onder het bloed. Er werd veel gestommel en glasgerinkel gehoord vanuit de woning. Toen de agenten binnen waren kwamen er twee mannen naar beneden die onder het bloed zaten.

De twee gewonde mannen, beiden 20 jaar, werden naar buiten gebracht in afwachting van de ambulance. In de woning werd een mes aangetroffen. Dit is mogelijk gebruikt bij de verwonding van de slachtoffers. In de slaapkamers werden in totaal vier verdachten aangehouden.

Onderzoek
Er wordt onderzoek gedaan naar wat er zich precies heeft afgespeeld. Eén van de mannen ligt met een hoofdwond in het ziekenhuis en is niet aanspreekbaar. De ander heeft aangezichtsletsel en ligt eveneens in het ziekenhuis.
Provincie:
Tag(s):