maandag, 26. april 2010 - 20:24

Mannen willen passie, vrouwen liever rust

Diemen

Mannen delen in bad graag passie met hun partner, vrouwen genieten liever in hun eentje van rust en ontspanning. Ook fantaseren mannen vaker in bad dan vrouwen: 7 van de 10 mannen vindt het bad daarvoor een ideale plaats. Dat -en meer!- blijkt uit onafhankelijk onderzoek onder Nederlanders naar passie in bad, dat Kneipp liet uitvoeren door Ruigrok Netpanel.

Ontspannen in bad bevordert de passie voor 70% van de Nederlanders. Voor 5 van de 10 Nederlanders is het bad zelfs dé plek om de passie te doen oplaaien. De warmte van een bad wekt de meeste passie op (42%), geur staat op de tweede plaats (14%).

Wanneer mannen in bad zitten met hun partner, laait de passie bij hen vaker op dan bij vrouwen (68% versus 51%). Vrouwen gaan -veel vaker dan mannen!- het liefst alleen in bad (53% versus 37%). 20% van de vrouwen zegt zelfs dat de passie bij hen niet oplaait wanneer zij een bad nemen met hun partner.

Zowel mannen als vrouwen beleven liever een hartstochtelijk badmoment met hun eigen partner dan met een BN'er. 16% van de mannen zou graag weleens in bad gaan met Doutzen Kroes, 10% kiest voor Carice van Houten. 4% van de vrouwen noemt Arie Boomsma, Michiel Huisman of Alain Clairk.

Nederlanders fantaseren graag in bad: voor 62% van de Nederlanders is het bad de ideale plek om lekker te fantaseren. Opvallend: mannen fantaseren vaker dan vrouwen. Maar liefst 7 van de 10 mannen fantaseert erop los in bad.

Nederlanders worden het gelukkigst van een badpartner die aanraakt (26%) of streelt (21%). Ook hier is te zien dat mannen fysieker zijn ingesteld: ze worden vaker dan vrouwen gelukkig van intieme momenten met hun badpartner (21% versus 12%).
Categorie:
Tag(s):